Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

José M. Osuna repeteix com alcaldable de Decidim per a les pròximes eleccions municipals

Imatge 1.
Imatge 1
Decidim ha presentat, aquest dimarts, en roda de premsa, el seu candidat a l'alcaldia per a les eleccions municipals del 2019. José M. Osuna repeteix com a cap de llista, ja que es tracta "de la persona ideal per encapçalar aquest projecte de futur". La formació ha destacat, entre d'altres, el rigor i la transparència de l'actual alcalde, la seva vocació de servei públic, el seu compromís ètic i moral, el seu lideratge, la seva capacitat de diàleg i d'entesa i "el seu compromís ferm amb la transformació i la justícia socials".

Osuna ha dit sentir-se "molt motivat i molt il·lusionat" davant aquesta responsabilitat. Ha volgut agrair la confiança i el suport de l'assemblea; dels "nous companys", referint-se a la incorporació d'En Comú Podem Ripollet a la coalició; i de l'actual equip de govern, qualificat, per Osuna, d'"empàtic" i amb una "capacitat autocrítica elevada".

Els aprenentatges i la feina feta durant els més de 3 anys de mandat, ha explicat Osuna, són una fortalesa i una motivació a l'hora d'afrontar una nova legislatura. Osuna ha definit la seva experiència en l'alcaldia com a "apassionant i enriquidora" i ha destacat "el contacte amb les persones, amb la gent de Ripollet, perquè, al cap i a la fi, és a totes aquestes persones a les quals ens devem". Segons l'alcalde, en una sola legislatura han començat a fer creïble i efectiu el projecte de canvi que proposaven: "Crec que podem demostrar, amb dades, fets i accions, que en aquests tres anys hem fet molt més per aquest Ajuntament i per a aquest municipi que, per exemple, en els últims deu anys". La formació és conscient, però, que el "canvi ambiciós, profund i rigorós" que proposen necessita més temps per dur-se a terme i confia en Osuna per assolir-lo.

Actualment, Decidim treballa en els criteris que han de definir la resta de la llista electoral, entre els quals hi ha "l'experiència, la vocació, l'aposta per les dones i la renovació". També s'anirà elaborant el programa electoral, que tindrà com a principals eixos d'actuació les persones, les polítiques d'habitatge i d'atur, les actuacions als barris i la lluita i reivindicació dels equipaments i les infraestructures. Osuna proposa una política "propera, honesta, des de Ripollet i per a les persones, devent-nos a les persones i no als partits".

S.R.