Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge pòstum durant la inauguració del rocòdrom municipal

Imatge 1.
Imatge 1
El dissabte, 20 d'octubre, es van inaugurar les obres de remodelació del rocòdrom municipal. Va ser un acte amb un significat especial, ja que es va fer un petit homenatge a Joel T.J., habitual de la PAME que va morir fa poc en un accident d'alpinisme. L'encarregat d'inaugurar aquesta nova equipació va ser el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, que va va voler recordar a l'escalador; i va explicar que l'equip Swimming Project, del qual també formava part, li dedicarien la travessia 'Neda el món' a les Illes Medes, el diumenge.

Amb motiu de la inauguració, es va celebrar una jornada de portes obertes a la qual hi van assistir un gran número de persones durant tot el matí. Els participants van poder comptar amb un responsable del Centre Excursionista per assessorar-los i comprovar que es complissin les normes de seguretat.

A partir d'avui, la instal·lació romandrà oberta seguint la següent normativa d'utilització coincidint amb els horaris del Poliesportiu. Es recorda a les persones interessades que l'ús dels peus de gat al rocòdrom i la paret d'escalada és obligatori. Una vegada l'equipació funcioni de forma normal, el búlder es podrà utilitzar amb el carnet d'abonat del PAME i, com és habitual, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats.

El rocòdrom, amb tres vies d'escalada en alçada, s'ha construït aprofitant el que ja hi havia a l'antiga paret de frontenis, afegint noves presses. El búlder, de nova construcció, té 3 metres d'alçada i està dins la pista de grades. El cost final de l'obra ha estat de 67.717,12 €.

A.B.