Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín

Imatge 1.
Imatge 1
L'autora local Tamara Marín ha presentat, aquest dimecres 17, la seva última novel·la "Me quiero más a mí". Ho va fer dins el cicle de presentacions de llibres d'autors ripolletencs Ripolletres de la Biblioteca Municipal, on Marín condueix el nou Club de Lectura Chick Lit.

"Me quiero más a mí" és la tercera novel·la de Marín, la qual té com a protagonista la María, personatge secundari de l'obra anterior, "No soy una princesa". "Volia saber més de María", explicava Marín, qui va confessar haver-se "enamorat" d'un nou personatge, Alba, que protagonitzarà la seva pròxima novel·la. Encara es desconeix el títol, però ha anunciat que ja el té acabat i que es publicarà al mes de març del 2019. "No soy una princesa", "Me quiero más a mí" i aquest nou llibre són autoconclusius, però mantenen molts lligams pel que fa als personatges, alguns dels quals apareixen a les diverses obres.

La María és periodista i l'Àlex, el protagonista masculí de "Me quiero más a mí", és actor. Es tracta d'una novel·la romàntica, curta, que, "com no podia ser d'una altra manera, té un final feliç", deia Marín. L'autora intenta que els personatges femenins siguin "els forts", mentre que els masculins juguin un paper secundari: "Una novel·la romàntica no pot ser feminista, perquè es tracta d'un amor romàntic, però sempre intento apoderar les dones i fer-les protagonistes".

La presentació va servir per vendre els primers exemplars que, ara, ja es poden adquirir a través d'Amazon, en versió física i digital, i a les llibreries. Marín, que va vendre vuit edicions de la seva primera novel·la i sis, de la segona, assegura sentir-se "amb més pressió", ja que "vols que vagi igual o millor que l'anterior".

S.R.