Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda del cap de setmana, 20 al 22 de febrer

Divendres 20:
A partir de les 5 de la tarda, Carnaval infantil al Pavelló Municipal d’Esports amb discoteca mòbil.
A les 10 de la nit, concert de cambra al Teatre Auditori amb el Trio Ligorio, Orpella, Mor. S’interpretaran obres Mozart, Debussy i Granados al piano, violí i celo. El preu 12 euros.

Dissabte 21:
A les 12 del migdia, “Els més petits fem Carnestoltes” a la Biblioteca de Ripollet.
A partir de les 5 de la tarda, Rua de Carnaval i concurs pels carrers de Ripollet. L’espectacle piromusical serà cap a 2/4 de 8 al parc Oriol Martorell i comptarà amb la representació de la llegenda popular d’El Vell i la vella i la lectura dels “versots satírics”. Amb les Bruixes de Ripollet, les Bruixes del Nord de Sabadell i la Colla de Diables de Santa Coloma de Gramenet. A 2/4 de 9 hi haurà ball amb pavelló i lliurament de premis.

Diumenge 22:
Se celebra el 22è Cross Vila de Ripollet. Com a novetat, enguany la Ripollet Unió Atlètica posa en marxa el 1r Gran Premi COUR de Cross Escolar, amb la col·laboració del seu patrocinador i de les AMPA. A més, també es farà el Campionat de Catalunya de Cross Universitari. Aquestes competicions són organitzades per la RUA, amb el suport del Patronat Municipal d’Esports i la Federació Catalana d’Atletisme. Hi haurà trofeus, premis en metàl·lic, lots de material esportiu i per a la prova del Vila de Ripollet una samarreta per a tots els atletes.

Exposicions
El local Via fora! presenta un recull d’imatges i objectes del “pollet”, la simpàtica mascota del nostre poble. “El que dóna de sí un pollet” és al carrer Monturiol 32.
El Casal de Joves presenta “Homotransitus”, una proposta que tracta sobre la importància del factor humà en els accidents de trànsit.
Continua oberta la col·lectiva de pintura i escultura de la Galeria d’Art Segle XXI, al carrer Magallanes nº 4. Hi trobareu obres de diversos autors i un fons d’art. La galeria obre per les tardes. El proper dilluns al vespre s’inaugurarà la nova mostra, amb un aperitiu per tots els assistents.

Esquiada
El Casal de Joves de Ripollet organitza una nova sortida per esquiar a Pal-Arinsal pel proper dissabte 28 de febrer. Amb un preu de 34 euros s’inclou el desplaçament en autocar, el forfet i les classes per a debutants. L’assegurança i el lloguer de material són a part. A més, també hi ha disponibles reserves per fer sortides de cap de setmana des de 97 euros. Els interessats han d'adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil, de la rambla Sant Jordi 6 de Ripollet.

Farmàcies de guàrdia
Divendres la Costa, al carrer Mare de Déu del Pilar 10, dissabte la Selva, a Calvari 7 i diumenge la Bertran, del carrer Rizal 1.