Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet reivindica el seu projecte de residència

Imatge 1.
Imatge 1
El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet ha organitzat una roda de premsa per parlar del futur de la residència per la gent gran. Jose Luís Fernández, president de l'associació, ha explicat que presentaran una instància al Govern de la Generalitat per transmetre les seves inquietuds quant al projecte participatiu 'Pensa en Gran', que es va presentar el passat 27 de juliol al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani.

Segons Fernández, els membres de l'entitat se senten "cansats de presentar propostes tant a l'Ajuntament com als partits polítics" i creuen que, amb els processos participatius, se'ls està prenent el mèrit a l'hora de reivindicar la residència per la gent gran. També han criticat el que ells consideren una falta de representació ciutadana en les reunions participatives del "Pensa en Gran", i l'equipació del Centre de Dia, que consideren insuficient per la quantitat d'espai que tenen els residents i la qualitat del servei.

Finalment, el col·lectiu ha fet una crida perquè la residència es faci de forma immediata, i ha volgut reivindicar el seu projecte de residència que, segons ells, seria més barat que el que planteja l'Ajuntament.

A.B.