1ª Catalana: Ripollet- Prat, 1-0
2ª Territorial: Mirasol-Ripollet B, 0-1 i Monopol-Pajaril, 2-2
3ª Territorial: Industrial-La Planada, 4-2
Futbol Sala 1ª Nacional: Ripollet-Rubí, 4-5
Futbol Sala Femení, 1ª Divisió: Vilassar-Can Clos, 1-3 i en 2ª Divisió, Santa Coloma-Can Clos B, 2-4

COMUNICAT DE PREMSA DEL CLUB TENNIS TAULA RIPOLLET
TORNEIG ESTATAL DE CLASSIFICACIÓ TENNIS DE TAULA (9.02.2004)

El CTT Ripollet : Club de Catalunya amb més jugadors classificats al TORNEIG ESTATAL.
CARLOS ALÀEZ CAMPIÓ ALEVÍ i MIREIA JURADO TERCERA AL SUB-21.
LLUÍS SOLER – CRISTINA VICO – MARTA ZAMORANO – LAURA LATORRE, entre els deu primers classificats del Torneig Estatal en les seves respectives categories.

El passat cap de setmana 7-8 de Febrer es va celebrar a Arroyo de la Encomienda (VALLADOLID) el TORNEIG ESTATAL DE CLASSIFICACIÓ DE TENNIS DE TAULA 2004. Recordem que aquest Torneig només aconsegueixen plaça els millors jugadors classificats dels Tornejos Zonals celebrats el mes de novembre. El nostre zonal es va celebrar al CAR de Sant Cugat.

Els jugadors classificats en aquest Torneig van ser:

CATEGORIA ALEVÍ.

Carlos Alàez:
Va quedar primer classificat del seu grup, va perdre el primer partit que va disputar, però va ser el jugador mes regular i va guanyar els 6 següents partits. En el quadre final es va enfrontar a quarts amb el jugador Antonio Luque (AND) amb un apretat marcador 3-2 a favor del jove jugador del CTT Ripollet, a semifinals amb el jugador també català Max Ugarte amb menys problemes guanyant amb per 3-1, a la final es va imposar al jugador Jesús Rodríguez (AND) per 3-1 i quedant campió de la seva categoria i complint així tots els pronòstics que havien previst.

Núria Porta :
Va ser el primer Torneig Estatal que disputava aquesta jove jugadora, no va poder guanyar cap partit del seu grup, però l’objectiu principal va ser la experiència que es va endur jugant amb les millors jugadores d’Espanya de la seva categoria.

CATEGORIA INFANTIL.

Carlos Muñoz :
En el grup va guanyar 5 partits i va perdre 2 quedant empatat a la tercera posició amb els jugadors Salvador Marcús (BAL) i Fernández Gorka (PVS) amb triple empat i eliminat per disputar el quadre final per un sol set. Realment la sort no va acompanyar el jugador del CTT Ripollet.

Marc Farres :
Anava com a cap de sèrie d’aquest Torneig, va ser el guanyador el Torneig Zonal de la seva zona, i estava enquadrat el grup 4. Va guanyar 4 partits i va perdre 3, amb un doble empat amb el jugador Domínguez Airtor (PVS) on va quedar finalment 4t. classificat del grup, va perdre un partit per un apretat marcador 2-3 a favor dels jugador Luís Delgado (AND) i també va perdre amb el jugador Jaime Vidal per 3-1 on finalment aquest jugador va quedar sotscampió del torneig.

Marta Zamorano :
Magnificà setena posició aconseguida d’aquesta jugadora, va guanyar 6 partits i va perdre un partit davant la jugadora Maria Ramírez (AND) es va classificar segona del seu grup, en el quadre final el primer partit va jugar amb la jugadora catalana Pilar Grillé derrotant-la amb claredat per 3-0, desprès es va tenir que enfrontar amb la jugadora murciana, Olga Carmona i realitzant el millor partit del tot el Torneig, un partit que va ser molt vistos i sobretot espectacular, finalment la victòria va ser per la jugadora murciana per un apretat 2-3.
Va anar a disputar les posicions 5-8 on el primer partit va perdre amb la jugadora Maria Santorraman (ARA) per 1-3 i finalment va poder vèncer a la jugadora Lucia Méndez quedant així 7e classificada en la categoria infantil.

Laura Latorre :
Anava classificada com a cap de sèrie desprès de quedar campiona del Torneig Zonal, estava enparellada el grup 3 on va poder passar el quadre final aconseguint la tercera posició del grup amb 5 partits guanyats i 2 perduts. En el quadre eliminatori no va tenir gaire sort on va caure amb la jugadora Lucia Méndez per un ajustat 2-3, disputant així les posicions 9-12, va guanyar a la jugadora Marta Alech per 3-2 i jugant la novena i desena plaça amb la jugadora Pilar Grillé va cedir el partit aconseguint finalment la desena plaça.

CATEGORIA JUVENIL :

Jordi Gavín :
Va quedar fora del quadre final desprès de molts partits apretats en el seu grup, va guanyar 4 partits va perdre 3 va perdre amb el campió del Torneig el jugador Antonio Garcia (AND), gran nivell demostrat amb el partit que va tenir que enfrontar-se amb el jugador defensiu David Chamorro, on va pedrer per un ajustat 2-3 amb punts espectaculars entre els dos jugadors.

Lluís Soler :
Va poder classificar-se per la fase final quedant segon de grup amb 4 victòries i 2 derrotes, va ser el únic jugador que va poder derrotar el favorit el jugador Juan Gómez per 3-1 i desprès quedaria sotscampió del Torneig. La primera eliminatòria del grup va guanyar amb comoditat per 3-0 el jugador Adrià Araque, desprès es va tenir que enfrontar amb el que seria el futur campió el jugador andalús Antonio García, per 0-3, va anar a jugar les posicions 5-8 aconseguit la sisena plaça, en guanyar a Manuel Jerez (MUR) i va perdre amb Pablo Merino (AND).

Cristina Vico :
Amb contundència va quedar campiona del seu grup en guanyar a totes les seves rivals, inclòs a les jugadores favorites com Lucia Martínez (CVA), Clara Montalbán (MUR) i Lorena Díaz (AND), va estar molt regular en tots els partits i va poder així aconseguí la plaça necessària per disputar la fase final. En el quadre no va poder superar el seu partit on va caure amb la jugadora andalusa Maribel Molina, on finalment va quedar vuitena classificada del Torneig.

CATEGORIA SUB-21

Mireia Jurado :
Va se l’altre jugadora on va poder pujar el pòdium aconseguint la tercera plaça del Torneig, el seu grup va haver dues baixes de ultima hora, disputant així dos partits amb la jugadora Maria Rubio (PVS) i Irene Muñoz (AND) guanyat 3-0 i 3-2 respectivament, i quedant primera de grup. El en quadre final va jugar amb Teresa Nine (GAL) guanyant còmodament per 3-0 i en semifinal va perdre amb la única jugadora del Torneig que podia perdre, Vanessa Nuñez (CVA), la campiona d’aquesta categoria va ser per Irene Muñoz, curiosament la nostra jugadora la va poder vèncer anteriorment el grup.

El CTT Ripollet, ha obtingut doncs uns magnífics resultats en les diferents categories. Destacar que ha estat el millor equip català amb el màxim de jugadors classificats entre les millors posicions, això es el resultat se l’esforç i d’un treball continu i eficaç, amb el que esperem aconseguir molts mes èxits durant tota la temporada.

ATLETISME (transcripció del comunicat del RUA)
Diumenge 15 de febrer de 2004 el RUA va participar al Campionat d'Espanya de Cros per Clubs celebrat a Caceres, amb els equips Promesa Masculí, Júnior Masculí i Júnior Femení. El circuit, majoritàriament d'herba, presentava grans desnivells que van anar marcant el desenvolupament de la carrera. La climatologia va estar freda i emboirada.
Tot seguit us fem una petita crònica del desenvolupament de les proves on ha participat el RUA. Assenyalant també que mercès a la tercera posició obtinguda a nivell individual per Núria PUIG, aquesta atleta forma part de la preselecció per a integrar l’equip espanyol que participarà al Campionat del Mon que es disputarà a Brussel·les el proper 29 de març (la selecció definitiva no es coneixerà fins la disputa del Nacional de Cros a Santiago de Compostela el proper 29 de febrer)

El Campionat s’ha iniciat a les 9’30h amb la prova Promesa Masculí que han tingut que recórrer 10.000 metres, els nostres atletes han aconseguit la 8ena posició per equips essent l’atleta més destacat Ivan ZARCO que ha entrat en la posició 21ena.
A les 11’10 minuts es donava la sortida a l’equip júnior femení, amb un recorregut de 6.000 metres que ha assolit la tercera posició per equips essent Núria PUIG l’atleta millor classificada que ha entrat tercera.
A les 11’45 sortien els júniors masculins, amb un recorregut de 7.500 metre, que han presentat un equip molt mermat per lesions d’última hora, destacant la 14ena posició d’Azziz el HANDAZ, situant-se com a primer atleta de la comunitat catalana. Aquest equip no ha puntuat al haver abandonat la prova Angel LAINEZ.