Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió amb l'Ajuntament per millores de la línia d'autobús 685

Imatge 1.
Imatge 1
El regidor de Transport Públic, Fran Sánchez, es va reunir el passat dijous, 27 de setembre, amb un grup de dones usuàries de la línia d'autobusos 685 (Tiana-Montcada), servei que realitza l'empresa Font. Aquesta reunió va celebrar-se a proposta del regidor, en conèixer l'existència d'aquest grup de dones que s'autoanomena 'Les noies del 685'. L'objectiu era conèixer de primera mà la realitat d'aquesta línia i les seves reivindicacions, les quals Sánchez s'ha compromès a gestionar.

La principal demanda és que la línia també circuli a l'agost, ja que a l'estiu arriben a caminar fins a 90 minuts per arribar a la feina. També demanen més freqüència de pas, que actualment és d'un autobús per hora, de dilluns a divendres, així com altres millores ens els vehicles que realitzen aquest trajecte. Reivindicacions, totes elles, que comparteix el regidor de Transport Públic. Sánchez, a més, ha volgut recordar que "l'Ajuntament va fer una aposta important per aquesta línia l'any passat, per tal que sigui utilitzada com a línia urbana", amb la creació, el novembre de 2017, de la targeta T-10 Urbana d'una zona.

El regidor ha explicat que continuarà les reunions de treball amb aquest grup d'usuàries, així com amb Autocares Font i la Generalitat, "amb l'objectiu de dignificar aquesta línia". Sánchez també ha explicat que està negociant amb el Departament de Territori i Sostenibilitat la instal·lació de noves parades de la 685, al CAP Pinetons i al Poliesportiu, les quals la Generalitat condiciona a l'augment d'usuaris d'aquesta línia.

A.B.