Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital

Imatge 1.
Imatge 1
La Biblioteca de Ripollet acollirà el proper dimecres 3 i dijous 4 d'octubre un Planetari digital, per a descobrir els secrets de l'univers d'una forma amena i innovadora. L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM).

El Planetari digital consisteix en una cúpula inflable que funciona com una pantalla de 360º. Es tracta d'un nou format que permet acostar la tecnologia i els nous mètodes d'aprenentatge a tota la ciutadania, proporcionant experiències culturals i científiques enriquidores.

Els dimecres es farà la sessió "Exploradors de l'espai" per a infants de 3 a 7 anys. I el dijous es farà la sessió de "Planetari digital familiar" per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Les sessions, els dos dies, seran a les 17.30 i a les 18.30 h. Com l'aforament és limitat, cal realitzar la inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca o per telèfon.

L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM). La finalitat del qual es desenvolupar i donar suport a accions dins de les biblioteques que tinguin com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i les metodologies innovadores i creatives i en un entorn col·laboratiu obert a tota la ciutadania.

A.B.