Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'aprova una resolució del PSC que insta a la Generalitat a fer els institut-escola de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
L'agrupació local del PSC de Ripollet ha fet pública la recent aprovació d'una resolució per incloure els instituts-escola del Martinet i Els Pinetons dins la planificació escolar de la Generalitat dels pròxims quatre cursos. La iniciativa va ser presentada el passat 18 de setembre a la Comissió d'Ensenyament de la Generalitat pels grups parlamentaris del PSC i Catalunya en Comú.

Segons un comunicat del PSC de Ripollet, la proposta va prosperar amb l'abstenció d'ERC i el PDeCAT, que inicialment havien presentat dues esmenes, que es van desestimar, ja que, segons una nota del PSC "el regidor i candidat a l'alcaldia, Luis Tirado del PSC, va negociar amb les dues associacions de pares i mares mantenir el text íntegre i no acceptar les al·legacions per considerar-les una retallada inacceptable donada la necessitat evident i urgent de donar una resposta a l'educació secundària a Ripollet".

La resolució insta al govern de la Generalitat a què l'estudi dels projectes entri als pròxims Pressupostos de la Generalitat, així com el reconeixement i suport a la continuïtat en la secundària de la "riquesa i diversitat" dels models pedagògics que hi ha a la població.
FOTO: arxiu.