Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) iniciarà, la primera setmana d'octubre, dos programes de Formació i Inserció (PFI). Es tracta dels PFI Auxiliar Imatge Personal: perruqueria i estètica i Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Els programes estan adreçats a joves de 16 a 21 anys, que no hagin obtingut el títol d'ESO. També s'està preparant un tastet d'oficis sobre alimentació ecològica, que es posaria en marxa els pròxims mesos.

L'objectiu dels PFI, que s'emmarquen dins el Programa Transicions Educatives, és proporcionar una formació bàsica i professional adequada als alumnes per facilitar la seva posterior incorporació al món laboral o reprendre de nou els estudis. Durant el curs 2017-2018, els PFI van arribar a les 31 inscripcions, de les quals 24 alumnes van finalitzar el programa i 15 es van presentar a les proves d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà. La resta de joves es va reincorporar al sistema formatiu mitjançant la inscripció a l'Escola d'Adults o altres centres formatius.

Per a més informació i preinscripcions, cal adreçar-se al PMO (c. De Sant Sebastià, 26). La preinscipció estarà disponible fins a esgotar les places disponibles, un total de 15 per curs.

S.R.