Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 19 de setembre, ha tingut lloc, al Centre Cultural, l'acte de cloenda de l'activitat La Cuina de Ripollet. La regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística, va endegar aquest projecte el mes de maig. Fins a l'agost, es van portar a terme, a l'Aula de cuina del Mercat Municipal, setze jornades de cuina, amb la voluntat de dinamitzar l'equipament i visualitzar, de la mà de paradistes, restauradors i persones voluntàries, la diversitat gastronòmica de la ciutat, des d'un vessant intercultural. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Pilar Castillejo, ha volgut destacar el caire col·laboratiu del projecte i de totes les persones voluntàries que ho han fet possible. També ha parlat de la cuina com "un espai de relació i convivència" i de la nova Aula de cuina del Mercat Municipal com un espai "d'unió, per crear lligams i conèixer cultures".

Alumnes de l'Oficina de Català, paradistes i algun establiment ripolletenc van elaborar les seves receptes en aquestes jornades gastronòmiques. Totes elles, un total de 26, s'han recollit en un receptari, que també s'ha presentat en l'acte de cloenda. La publicació es podrà adquirir en qualsevol de les parades participants (Bar Nou Mercat, Bar Cafeteria Clarisa, Pastisseria i Dolços Vicente Mor, Carn de cavall Joan Raduà i Xarcuteria i queviures Vicente Mor) i a Ca L'Elvira, fins a exhaurir els exemplars, entregant quatre tiquets de compra de qualsevol d'aquests sis comerços.

L'elaboració de les receptes també es van enregistrar en vídeo, els quals estan disponibles al canal de Youtube Ripollet TV. Durant l'acte d'aquest dimecres, també s'ha projectat un making off de les gravacions.

S.R.