Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre la segona ronda de matriculació dels cursos per adults a l'escola Jaume Tuset

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, dia 13 de setembre, està previst que comenci la segona ronda de matriculació per als cursos per adults de l'Escola d'Adults Jaume Tuset. Totes les persones que no s'hi van prematricular i hi estiguin interessades, es poden dirigir al centre de les 10 a 13 h i les 16 a 19 h, de dilluns a dijous i de les 10 a 13 h, els divendres.

L'escola Jaume Tuset ofereix cursos bàsics i intermedis d'idiomes i informàtica, cursos d'escriptura, cicles de formació pel Graduat d'Educació Secundària, preparació per les proves d'accés a la universitat per majors de 25 i les de formació professional.

A més, l'associació obrirà la matrícula dels tallers del dia 17 al 20 de setembre, de les 17 a les 20 h. L'oferta de tallers inclou pintura, dibuix, ceràmica, punt de creu, poesia, teatre, tertúlia literària en castellà i català, tertúlia musical, lectura i escriptura, matemàtiques i informàtica, entre altres.

Per més informació sobre matrícules, cursos i tallers, els ciutadans es poden dirigir al telèfon 936 91 47 00, o enviar un correu electrònic al cfajaumetuset@xtec.cat.

A.B.