Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oferta de cursos i tallers per adults a l'escola Jaume Tuset

Imatge 1.
Imatge 1
Ja s'han obert les matrícules pels cursos que s'ofereixen a l'Escola d'Adults Jaume Tuset, que restaran ofertes fins al dimecres, dia 12 de setembre, per aquells ciutadans que s'hi han preinscrit. Els veïns i veïnes que no ho han fet, podran accedir-hi del 13 al 17 de setembre. Tant les persones preinscrites com aquelles que no ho estiguin, podran matricular-se al centre de les 10 a 13 h i les 16 a 19 h, de dilluns a dijous i de les 10 a 13 h, els divendres.

L'escola Jaume Tuset ofereix cursos bàsics i intermedis d'idiomes i informàtica, cursos d'escriptura, cicles de formació pel Graduat d'Educació Secundària, preparació per les proves d'accés a la universitat per majors de 25 i les de formació professional.

A més, l'associació obrirà la matrícula dels tallers del dia 17 al 20 de setembre, de les 17 a les 20 h. L'oferta de tallers inclou pintura, dibuix, ceràmica, punt de creu, poesia, teatre, tertúlia literària en castellà i català, tertúlia musical, lectura i escriptura, matemàtiques i informàtica, entre altres.

Per més informació sobre matrícules, cursos i tallers, els ciutadans es poden dirigir al telèfon 936 91 47 00, o enviar un correu electrònic al cfajaumetuset@xtec.cat.

A.B.