Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El circ i les seves disciplines, molt presents a les activitats familiars de la #FMRipollet

Imatge 1.
Imatge 1
Que a Ripollet agrada el circ, va quedar ben clar el passat mes de maig, a "circBarri!", la primera mostra de circ social celebrada a la nostra ciutat. Una art escènica que enguany tenim ben present al programa de Festa Major. Dilluns al matí, gaudirem d'un taller de circ, a càrrec de l'Ateneu Popular de 9 Barris, a la plaça de Pere Quart.

El projecte de l'Ateneu Popular 9 Barris, que l'any passat va celebrar els seus 40 anys d'història, inclou l'activitat de l'entitat bidó de 9Barris, dedicada al circ. Aquesta entitat ofereix un catàleg de serveis entre els quals trobem formacions, espectacles o tallers de circ a mida, com el que faran el pròxim 27 d'agost a Ripollet. Es tracta de tallers que van més enllà de l'oci i l'entreteniment, destinats a totes les edats i a tot tipus de grups.
A banda d'aquesta activitat, el mateix dilluns, els més petits podran gaudir, a la mateixa plaça, del taller de pintura 'Pedres imaginàries', a càrrec de Parados Unidos Ripollet-Cerdanyola. Una activitat que coincidirà amb l'organitzada pel Gimnàs Bunkay per a "mamis i bebès".

La tarda de dilluns també estarà farcida d'activitats infantils, com ara el taller de maquillatge, a càrrec d'Amics del Teatre, o l'activitat 'Pinta la Festa Major amb guix', organitzada per l'Ampa de l'Escola Bressol La Verema. Mentre els petits pinten amb guix, els joves podran fer-ho amb grafiti, en un taller organitzat pel Patronat de Cultura, també a Pere Quart.

L'Estel recupera la Gimcana
I si parlem d'activitats familiars, una de les destacades del programa és la gimcana familiar. Una iniciativa que el Centre d'Esplai l'Estel s'ha animat a recuperar per Festa Major i que permetrà que pares i avis puguin compartir amb els seus fills i néts allò que tant els divertia fer quan eren petits. L'Estel anima a tots aquells ripolletencs que vulguin passar una bona estona, a formar grups de 5 membres, d'entre 6 i 99 anys.

Els participants hauran de presentar-se, disfressats, el dilluns, a les 18 h, a les pistes de l'ESBAR. La temàtica serà feta pública els dies previs, a través de les seves xarxes socials. Hauran de passar un total de cinc proves a diversos indrets de Ripollet, que els marcaran en un plànol.