Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mostra de Bestiari i els Gegants, protagonistes del matí de diumenge de #FMRipollet

Imatge 1.
Imatge 1
El bestiari popular també tindrà el seu matí festiu el diumenge, 26 d'agost, a les pistes de l'ESBAR, on a les 10 h es farà la 18a Mostra de Bestiari, amb la participació del Poll Foll de Ripollet i les bèsties convidades de les colles: Joves Diables de Cunit, Diables de can Sant Joan, Fures de can Baró, Roquetes del Garraf i Diables i diablesses de Bellvitge.

La jornada seguirà amb una cercavila que arrencarà a les 11.30 h des de les mateixes pistes de l'ESBAR i anirà fins al parc dels Mestres. A les 12.45 h tindrà lloc un ball de lluïment a la plaça de Joan Abad. La mostra, que organitzen els Diables de Ripollet, pretén "donar a conèixer la cultura catalana" i es tracta d'una "activitat familiar", tal com indiquen des de l'organització.

Aquesta no serà l'única activitat a càrrec dels Diables de Ripollet, ja que el divendres ja començaran amb el Correfoc infantil i dissabte realitzaran els Versots dels Diables i la Cercavila infernal, amb la participació de diverses colles convidades.

Paral·lelament, la Colla de Gegants i Grallers de Ripollet faran una plantada de gegants a la rambla de Sant Jordi i Sarrià de Ter a les 11.15 h i una hora després, arrencarà la cercavila. Enguany, els Gegants vindran acompanyats d'una "sorpresa molt simpàtica", segons informen des de la CRAC, entitat organitzadora de l'esdeveniment. A les 13.15 h es durà a terme el ball de gegants a la plaça de Pere Quart.