Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ripollet Rock Festival omple de música el parc dels Pinetons #FMRipollet

Imatge 1.
Imatge 1
La 26a edició del Ripollet Rock Festival 2018 tindrà lloc el divendres, 24 d'agost, al parc dels Pinetons a les 22 h i l'obertura de portes es farà a les 21 h.

El cartell l'encapçala la banda de metal melòdic progressiu Royal Hunt. Formada el 1989 pel teclista André Andersen, els danesos compten amb el cantant nord-americà D.C. Cooper dins el grup i vindran a Ripollet a presentar el seu últim àlbum "Cast in stone".

El cartell del festival també compta amb la banda sueca Crazy Lixx, que destaca per la seva marca única de hard rock dels anys 80; els austríacs Serenity, amb el seu metal sinfònic, i la banda de Girona Hard Buds, que proposa un rock enèrgic en la línia d'AC/DC o Airbourne.

La representació local anirà a càrrec de We Exist Even Dead, una banda formada per ripolletencs i barcelonins, que portaran el seu metalcore a l'escenari. Després de la celebració del 25è aniversari del festival de rock, enguany "s'ha hagut de reduir el pressupost", però des de l'organització creuen que "el cartell és millor del que espe- raven, ja que tenir tres bandes internacionals no és fàcil d'aconseguir".

Tota la informació es pot trobar al web del festival.