Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#FMRipollet Un pregó per escriure'l

Imatge 1.
Imatge 1
Qui no recorda els ratolins i els números del "10+2", aquells que vivien en cases construides amb llibres? Doncs el seu creador, l'il·lustrador i guionista ripolletenc Miquel Pujol, serà un dels dos pregoners de la Festa Major d'enguany. L'acompanyarà la també ripolletenca Núria Cabuti, directiva del grup editorial Penguin Random House. Un acte que s'emmarca en l'Any del Llibre.

Els pregoners són dues persones lligades a la il·lustració, l'escriptura i l'edició de llibres. Lligades, en definitiva, al món de la cultura, amb majúscules, que han aconseguit que la seva feina sobrepassi fronteres. Passió pels llibres i per la lectura que la Núria recorda que li ve de lluny, d'aquelles tardes que passava a la Biblioteca, on treballava la seva mare, Núria Brull. En Miquel, per la seva banda, a més de crear coneguts personatges infantils, com els de la pel·lícula 'Cher Ami', amb el seu germà Hilari, ha il·lustrat nombrosos llibres i ha treballat com a guionista. Aviat podrem llegir la seva primera novel·la.

"Ni cap ni peus"
Després del pregó, Jordi Mas i David Candelich, de la Cia. Circ Vermut, faran passar al públic una bona estona, amb l'espectacle de circ i humor "Ni cap ni peus". Aquests dos personatges intentaran sortir-se'n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre. Un show fresc, de circ i pallasso, amb moltes disciplines, on gaudeixen tant els petits com els grans.