Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori estrena Infantillatges, amb Roger Pera

Aquesta nit l’Associació d’Espectadors porta al Teatre Auditori un dels plats forts de la programació d’aquesta temporada, l’obra Infantillatges. Es tracta d’una visió del món dels grans des de la perspectiva d’un nen, interpretada pel famós actor Roger Pera. L’obra arriba a Ripollet després de l’èxit sobre els escenaris del Grec i del Teatre Artenbrut. La representació serà avui a les 9 de la nit, amb el preu de 12 euros.

FITXA DE L'ESPECTACLE
"Radiografia del món dels adults, feta i vista per un nen"
Infantillatges és un viatge tendre, commovedor i divertit al món de la infantesa. Gràcies a la mirada d’aquest nen protagonista advertim la falta de lògica i coherència que molts cops es desprèn del món dels adults.
El text de Raymond Cousse és una peça d’orfebreria que a mesura que avança va desgranant amb mestria temes universals com el descobriment del sexe, l’amistat, la religió, el concepte de pàtria o la mateixa mort.
Roger Pera interpreta tota una galeria de personatges que desfilen davant dels ulls de l’espectador donant a conèixer el món en el qual el nostre nen protagonista va descobrint com és la realitat que ens envolta. L’actor tindrà un sol acompanyat sobre l’escenari, el músic Bernat Guarne, autor de la música de l’espectacle, que interpretarà en directe amb el seu saxo.

El paper que actualment representa Roger Pera el va crear, l’any 1983, l’actor Pep Cruz, sota la direcció de Josep Maria Flotats. L’actor Roger Pera, tot i ser força jove, ja fa molt de temps que va començar en el món del teatre. Es va donar a conèixer a la televisió, com a un dels protagonistes del primer culebrot que va realitzar TV3, Poble Nou. Des d’aleshores, ha fet d’actor en muntatges tant destacats com Germans de sang, Poe, Galileo Galilei o Torna-la a tocar, Sam. Actualment, combina el seu temps entre la interpretació i la direcció teatral. De fet, la seva actualment feina com a actor i director a Hermanos de sangre, que es representa en aquests moments al teatre Novedades, és la raó per la qual s’ha d’avançar l’horari de la representació d’aquest divendres. Pera es traslladarà a Barcelona només acabar la representació de Ripollet per tal de ser present en l’actuació a la capital catalana.

Infantillatges
De Raymond Cousse
Direcció: Xavier Fuster
Actor: Roger Pera
Músic: Bernat Guarne
Fotografia: Aina Carbó
Diapositives: Carme Ortega