Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’agenda del cap de setmana, 6 al 8 de febrer

Divendres
Francisco Enciso presenta el seu llibre “Mir Miró: todos o ninguno”. A les 8 al Centre Cultural.
L’Associació d’Espectadors presenta l’espectacle teatral “Infantillatges”, amb l’actor Roger Pera. A les 10 de la nit al Teatre Auditori. Preu de l’entrada, 12 euros.

Dissabte
Se celebra el Dia d’Andalusia. La Peña La Macarena portarà al Teatre Auditori l’espectacle folklòric “An-Andalus”. Preu de l’entrada 4 euros i 3 pels juvilats.

Diumenge
Al Teatre Auditori, titelles pels més petits amb “L’ombra del conte, compare llop, compare truja”.

Exposicions
El Casal de Joves presenta “Homotransitus”, una proposta per ajudar a reflexionar sobre la importància del factor humà les distraccions, la velocitat, les presses, la agressivitat... causants de la majoria dels accidents de trànsit.

Al Centre Cultural podeu veure la col·lecció “Cent anys de llibres i material escolar” i també el reportatge fotogràfic realitzar per l’Afocer del darrer Carnaval.

Continua oberta la col·lectiva de pintura i escultura de la Galeria d’Art Segle XXI. Hi trobareu obres de Felipe Alarcón Echenique, Jordi Alumà, Joan Marc Batlle, Lluís "Gálvez "El Borni" i Carmen G. Nicolás. A més, disposa de fons d’art. Aquest nou espai obre per les tardes i està situat al carrer Magallanes nº 4.

Farmàcies de guàrdia del cap de setmana
Divendres la Beltran del carrer Rizal 1, dissabte la Boquet del carrer La Lluna 6 i diumenge la Ferrer de la rambla Sant Jordi 127.