Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bus exprés e4 passarà aquest agost de 6.30 a 9 cada 15 minuts, enlloc de cada 30 minuts

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest agost, la línia d'autobús e4 Ripollet-Barcelona (Sagrera) duplica la seva freqüència de pas entre les 6.30 i les 9 del matí i passarà cada 15 minuts, en lloc de cada mitja hora, com a l'agost d'anys anteriors, en resposta a la demanda de les persones usuàries. D'altra banda, s'acaben de col·locar plataformes per poder pujar a peu pla a les parades de Federico García Lorca, Molí d'en Rata, Sant Josep i la N150, dins el pla de millores d'accessibilitat al transport i la via pública que s'està executant els darrers mesos.

Continuació de les millores anunciades el passat mes de març
El regidor de Transport i Mobilitat, Fran Sánchez, ja va anunciar, el passat mes de març, l'acord amb les administracions competents del transport a Ripollet: Generalitat i Àrea Metropolitana, per millorar els problemes d'horaris i capacitat del bus exprés e4. Així, es va posar un autobús més, per permetre una sortida extra a les 6.30 i incrementar la freqüència de pas, passant dels 10 a 8 minuts i de 15 a 12, segons la franja. La crescuda de viatgers dels darrers 4 anys estava provocant queixes diàries d'usuaris que havien de suportar la saturació en hores punta i fins i en alguns moments no poden ni pujar. Sobre això, se sumaven els problemes de puntualitat per la saturació de combois a l'estació de la Meridiana, en què també s'hi està treballant.

Segons informava el regidor de Transport i Mobilitat, Fran Sánchez, després de mesos de negociacions, s'ha aconseguit que les línies e4 i 620 passin de ser competència del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a l'Entitat Metropolitana del Transport, de l'AMB, dins un lot de 12 línies metropolitanes. L'actuació forma part dels plans per integrar-les a la zona 1. El regidor va mostrar la seva satisfacció pel futur canvi, que comportarà molts avantatges, en la gestió i integració tarifària, de cara a l'any 2019.