Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les obres de connexió del carril bici de l'avinguda del riu Ripoll amb Montcada

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 19 de juliol, es van iniciar les obres del carril bici que enllaçarà Ripollet amb Montcada i Reixac per l'avinguda del riu Ripoll. Fins ara, aquest recorregut es podia fer amb bicicleta, pel camí paral·lel a la llera esquerra del riu, però les obres urbanitzaran el carril des del carrer de Font, a Can Mas, fins al terme municipal de Montcada i Reixac.

L'Ajuntament de Ripollet va signar un conveni per l'elaboració del projecte amb l'AMB, la qual es va encarregar del seu disseny i subvenciona el 50% del cost total d'execució. L'import de les obres és de 44.189,26 € i es preveu que finalitzin a principis de setembre.
Aquesta actuació forma part del conjunt de tasques i millores que el consistori està portant a terme en els carrils bici del municipi, com ara la instal·lació de separadors a l'avinguda de Maria Torras o el reordenament del carril de la carretera de Santiga. Pel que fa a la construcció de nous carrils, l'Ajuntament pretén ampliar l'oferta pròximament, començant pel Torrent Tortuguer, que connectarà Ripollet amb Barberà del Vallès.

S.R.