Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La diada #RipoLGTBI presenta la nova entitat Proud i homenatja a l'activista Eugeni Rodríguez

Imatge 1.
Imatge 1
La Diada LGTBI de Ripollet va tornar a repetir l'èxit de l'any anterior, amb jornada reivindicativa, festiva i, com a novetat, també gastronòmica, que es va allargar des del migdia fins a la matinada, al pati de l'escola. La iniciativa estava impulsada per la Regidoria de Polítiques LGTBI, amb la col·laboració de l'Observatori contra l'Homofòbia i la Diputació de Barcelona.
El programa es va iniciar amb la Tap'n'Roll, de Ripollet Rock, que enguany s'ha sumat a la commemoració amb una degustació de tapes, amenitzada amb les actuacions de Rockin Tenders i Nameless Band. El vermut musical va reunir força públic. Seguidament, a mitja tarda, es va fer la lectura del manifest reivindicatiu, a càrrec de les diferents entitats col·laboradores i la presentació del nou col·lectiu LGTBI, Proud Ripollet (a la foto principal). A continuació, la batucada dels Rhythm'n'Moyo va obrir el bloc d'actuacions d'entitats de ball, amb Parados Unidos, Dansa Jove i Epidemic Dance Show.

Abans dels concerts, es va retre homenatge a l'activista Eugeni Rodríguez, de l'Observatori Contra l'Homofòbia, pels seus 32 anys de defensa dels drets i les llibertats gais, lesbianes i transsexuals. La festa va pujar de volum a la nit, amb un cartell de concerts de primeres figures LGTBI, amb les locals Bren & Lury i que van aplegar centenars de persones.