Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ara Decidim Ripollet incorpora En Comú Podem Ripollet a la seva candidatura a les Municipals 2019

Imatge 1.
Imatge 1
En Comú Podem Ripollet, agrupació local recentment creada i que aplega Podem, EUiA i ICV, ha decidit integrar-se dins de Decidim Ripollet. La coalició, fins ara formada per Podem Ripollet, COP-Compromís per Ripollet i entitats i persones a títol individual, considera aquesta incorporació com "un important pas endavant per fer créixer aquesta candidatura de base local, àmplia i plural". L'assemblea de Decidim ha aprovat de forma unànime que tornarà a presentar-se unida a les pròximes eleccions municipals de 2019, com a Ara Decidim Ripollet.
Repetint la fórmula amb la que van aconseguir governar l'any 2015, des de Decidim asseguren en el comunicat de premsa que es presentaran "amb la mateixa idea de posar tot l'esforç, més enllà dels partits i organitzacions que en formen part, a favor de Ripollet i els seus ciutadans i ciutadanes". La formació també presenta aquest acord com "un acte de responsabilitat", davant el panorama polític actual, "on les baralles partidistes i la política feta només a base de titulars per defensar interessos particulars i electoralistes impedeixen prioritzar el servei a totes les persones".

Decidim Ripollet també ha destacat en nota de premsa la tasca feta durant aquests poc més de tres anys de govern. Tasca que recorden han fet "junts i juntes, a través de la participació, escoltant i fent cas dels ciutadans de Ripollet". Una manera de fer que els ha portat també a "buscar l'acord amb tot l'arc polític per sobre d'ideologies" i a formar aquesta candidatura.

R.H.