Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet s'uneix als ajuntaments de Sabadell, Barberà i Castellar en el projecte MetalVallès

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet s'ha sumat a la tercera edició del projecte MetalVallès, finançat per la Diputació de Barcelona i amb l'objectiu d'incrementar la presència de joves i dones al sector del metall. Els consistoris de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet s'uneixen per impulsar un programa d'accions formatives especialitzades i promoure sinergies empresarials i fomentar la cooperació territorial.
El programa, amb una durada de dos anys, es dirigeix a professionals que cerquen feina, altres que ja tenen ocupació en el sector del metall i empreses metal·lúrgiques que necessitin contractar personal. La iniciativa compta amb el suport dels 14 municipis que conformen l'àmbit de l'Estratègia Territorial de l'àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació Empresarial del Metall i PIMEC.

Sabadell, Barberà, Castellar i Sant Quirze van ser els municipis participants en les dues primeres edicions del projecte, entre 2015 i 2017, amb un balanç d'unes 550 persones i 260 empreses participants, i 259 contractacions aconseguides.

Font: ACN

R.H.