Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xamuskina, pregonera de la festa del barri de Sant Andreu

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 14 de juliol, el barri de Sant Andreu celebra la seva festa popular. L'Associació de Veïns, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i diversos establiments comercials, ha preparat una jornada festiva que s'allargarà durant tot el dia. Les activitats tindran lloc al parc de Norbert Fusté, on l'AV oferirà servei de bar.
Enguany, la Xamuskina serà l'encarregada d'oferir el pregó, a les 9.45 h. També serà la protagonista de la cercavila que tindrà lloc tot seguit, amb els tambors de la Casa Aragonesa de Cerdanyola. Durant el matí, tindran lloc diverses activitats infantils i familiars: una xocolatada popular (10 h), tallers de maquillatge i dracs, a càrrec de La Gresca (10.30 h), un concurs de dibuix (10.30 h) i una festa de l'escuma (12 h).

A la tarda, el parc acollirà diverses actuacions, a partir de les 18.30 h: Bollywood Dancing Ganesh, Cuadro andaluz, Dani Gaspar, Innedit Dance Complex, Graceland i Ri-pollet en línia. El concert i ball a càrrec del duo Al@ma posarà punt final a la celebració.

S.R.