Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 6 de juliol del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Hem començat l'últim Info de la temporada parlant d'inversions i dels projectes que han començat a aprovar-se per Junta de Govern Local i que veuran la llum cap a final d'any. Una de les línies d'inversió importants és la de millora dels equipaments esportius. Ho hem tractat amb el regidor d'Esports, Ramiro Moldes.
També hem conegut tots els detalls de la jornada Viu el Mercat Setmanal que tindrà lloc el pròxim dimecres, 11 de juliol. La nostra companya Mireia Folguera ha parlat amb el vicepresident de l'Associació de Paradistes del Mercat Setmanal, Alejandro Fernández.

Avui ha visitat els nostres estudis Nancy Céspedes, una ripolletenca d'origen colombià que aquesta setmana ha inaugurat al Centre Cultural una exposició de pintura molt personal, sota el títol 'Amb l'ànima a les mans'.

Tot seguit, ens han visitat Ismael i Alicia de Descargolats Teatre, l'entitat local que ha organitzat per dissabte, 7 de juliol, una obra de teatre interactiva, on el públic afectarà el desenvolupament de la trama.

I hem acabat parlant amb Àngel Esteve, responsable de les Nits de música de l'Associació Espectadors, que dimarts vinent, 10 de juliol, tancarà temporada amb la 6a vetllada d'estiu al Jardí Romàntic de la Casa Padró.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu i hem fet una ullada a les xarxes socials i a la resta de publicacions locals.

Poden tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el poden escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Alejandro Fernández, president de l'Associació de Paradistes de Ripollet; Nancy Céspedes, artista local; Ismael Maimouni i Alicia Redondo, de Descargolats Teatre i Àngel Esteve, responsable de les Nits de Música.)