Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quarta edició de "Viu el mercat setmanal"

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Paradistes de Ripollet organitza, aquest dimecres, 11 de juliol, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona, una nova edició del "Viu el mercat setmanal!". Les parades estaran obertes fins al vespre i durant la jornada es podrà gaudir d'una programació d'activitats.

Igual que en l'edició anterior, duta a terme el passat mes de desembre, s'han organitzat diverses activitats. La primera serà una refrescant festa de l'escuma a les 18.30 hores, a les pistes de l'Esbar. Després, tindrà lloc l'esperat sorteig d'un smartphone, al mateix espai. Les butlletes es reparteixen als compradors de les parades i per optar al premi cal estar present en el moment de la rifa, a les 20 hores.

El vicepresident de l'Associació de Paradistes, Alejandro Fernández, en declaracions a l'Info de Ripollet Ràdio, es mostrava agraït per la col·laboració de l'Ajuntament, ja que els "ho fa molt fàcil", i per l'esforç de tots els paradistes. Quant a la previsió de vendes que tenen, Fernández va explicar: "Ja no és pel fet que comprin, sinó el de donar un servei al poble. Estar tot el dia amb les paradetes posades és com una festa per Ripollet. La gent gaudeix i els paradistes també".

El Mercat Municipal romandrà obert de 18 a 20.30 hores i oferirà una nova recepta dins "La Cuina de Ripollet". Per tant, la zona del Mercat bullirà de moviment i activitats per aquesta edició del "Viu el mercat setmanal".

J.V.