Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves exposicions del Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 5 de juliol, el tinent d'alcalde de Cultura, Oriol Mor, inaugurarà les exposicions "XVIII Exposició filatèlica, numismàtica i de col·leccionisme" i "Amb l'ànima a les mans", a les 19 h i 19.30 hores, respectivament. Al vestíbul del Centre Cultural també es pot visitar l'exposició "L'homosexualitat i la transsexualitat a través de la història".

Segells de vaixells
A la Sala 1 d'exposicions, fins al 19 de juliol, el Cercle Filatèlic i numismàtic de Ripollet, fidel al seu compromís amb el món del col·leccionisme, ens convida a la seva exposició bianual. Es tracta de la "XVIII Exposició Filatèlica, Numismàtica i de Col·leccionisme", amb una mirada pausada, sense presses, a segells i monedes. L'exposició d'enguany recull, entre altres, una magnífica col·lecció de segells de vaixells i personatges i estris relacionats amb el mar.

Pintant amb l'ànima
"Amb l'ànima a les mans" estarà fins al 20 de juliol. S'exposen olis de l'artista Nancy Céspedes. Va començar a pintar als tallers de pintura de l'Escola d'Adults Jaume Tuset, ara fa 8 anys. Ha fet cursos de pintura en tela a la seva ciutat natal, Cali, a Colòmbia i de dibuix a l'Escola d'Adults de Ripollet. Durant aquests anys, ha participat en diverses exposicions col·lectives al Centre Cultural. Segons explica, li encanta transmetre l'alegria del color, "des de l'esbós, la primera pinzellada i l'última. El més singular és que m'enamoro de cada quadre que faig, poso tota la meva essència en ells", explica l'artista.

Orgull LGTBI

D'altra banda, fins al 20 de juliol, el vestíbul del Centre Cultural acull l'exposició "L'homosexualitat i la transsexualitat a través de la història", una mostra del Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Barcelona (GAG). Aquesta mostra va estar inclosa en els actes programats per la Regidoria de Polítiques LGTBI en els actes del Dia per l'alliberament LGTBI.

Foto: quadre d'intruments típics colombians. Oli de Nancy Céspedes.

J.V.