Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

j.l. badal torna a Ripollet per presentar "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents"

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 20 de juny, Josep Lluís Badal va presentar la seva novel·la guanyadora del Premi Crítica Serra d'Or 2018, "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" (Ed. Rata), a la Biblioteca. La presentació, que formava part del cicle "Ripolletres" per promoure les obres d'autors locals, va reunir algunes persones que havien vist créixer Badal a la ciutat.
Badal va néixer a Ripollet el 1966 i, a la novel·la, relata alguns dels records que té de la seva infància al municipi, entre el carrer Montcada i dels Afores i el bosc dels Pinetons. Obra de difícil classificació pel que fa al gènere, està formada per una selecció de petites històries i reflexions que l'autor ha rescatat dels seus quaderns i llibretes.

Durant la presentació, Badal va llegir algun fragment de la novel·la i va plantejar diverses reflexions al públic sobre les vivències personals, com les recordem, la infantesa, la natura o la literatura. De fet, Badal, va dir no reconèixer-se en el rol d'escriptor i, fins i tot, haver-se plantejat l'anonimat de les seves obres. És per això, que a mesura que passen els anys, la seva signatura es va escurçant. Ara és j.l. badal.

S.R.