Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 40 graduats recullen el títol en la Festa de final de curs del CFA Jaume Tuset

Imatge 1.
Imatge 1
El CFA Jaumet Tuset va celebrar el passat divendres, 15 de juny, la Festa del seu 40è aniversari i l'acte de cloenda del curs, en el qual es va fer el lliurament de títols als gairebé 40 alumnes que es van graduar enguany.
La cerimònia de cloenda va tenir lloc a la Sala d'Actes del Centre Cultural i va comptar amb la presència del regidor d'Educació, Oriol Mor. El president de l'Associació cultural i d'Escola d'Adults Jaume Tuset, Juanjo Puertas, qui també va ser alumne de l'Escola d'Adults en el passat, va reconèixer "que sap com de dur és estudiar" i va llençar un missatge optimista dient que tots "podem ser herois". Les professores de l'Escola d'Adults, Maria i Elvira, van ser les encarregades de fer l'entrega dels títols.

Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, va destacar com a aspecte positiu del curs d'enguany "la gran tasca d'acompanyament i tutoria que ha fet el professorat, que és el que ha permès l'èxit i que el nivell d'abandonament sigui molt baix". Fisas va explicar que els grups d'alumnes eren molt heterogenis, amb gent d'edat molt diverses, entre els quals hi havia alumnes que "venien perquè volien treure's el títol i n'estaven conscienciats, però d'altres venien perquè els hi deien a casa i, després d'un fracàs escolar, d'entrada arribaven a l'escola amb un cert rebuig a continuar estudiant".

De cara al curs vinent, l'objectiu és seguir treballant la mateixa línia perquè l'abandonament sigui baix. "Volem continuar donant resposta als graduats i a la demanda que se'ns duplica, que és la de formació en llengües per a les persones nouvingudes", va concloure Fisas.

Sopar i festa per celebrar el 40è aniversari
L'acte va continuar a la plaça de Joan Abad, davant del Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus, amb un sopar a l'aire lliure, on els assistents van poder gaudir d'una fideuà, realitzada per l'Associació Gastronòmica "El Setrill". Durant la vetllada, es va realitzar una rifa d'objectes de ceràmica, pintura i punt de creu, realitzats pels mateixos alumnes del Jaume Tuset. Els assistents també van poder tornar a veure la projecció de l'audiovisual dels 40 anys d'història del centre de formació, així com gaudir de ball i música en directe i focs artificials amb motiu del 40è aniversari.

M.F.

Poden veure l'àlbum de fotografies complet apretant aquí.