Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els concursos de curtmetratges de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El pati del Casal de Joves acollirà, el 7 de juliol, l'entrega de premis i projecció de les obres participants en els concursos "Made in Ripo" i de Curtmetratges Express, els quals premien només obres filmades al municipi.
Fins al 5 de juliol, està obert el període de presentació de curtmetratges, al Centre Cultural, que competiran en "Made in Ripo". La llargada de les obres, en aquest cas, no pot superar els 10 minuts i la temàtica és lliure.

En canvi, per participar a l'11a edició del Concurs de Curtmetratges Express, tots els participants hauran de presentar-se, a les 9.30 h, al Centre Cultural, per fer la inscripció, el 7 de juliol. Allà mateix es faran públics els elements obligatoris que han d'aparèixer al curtmetratge: la temàtica, un objecte i una frase. Les obres hauran de ser d'un màxim de 3 minuts i s'han de gravar en unes hores, ja que, per entrar a concurs, els curts s'han d'entregar el mateix dia, de 17.30 a 19 h.

L'obra guanyadora del Made in Ripo tindrà un premi de 300 euros i, en el cas del concurs de Curts Express, es triaran tres guanyadors, premiat ambs 300, 200 i 100 euros, del primer al tercer seleccionat respectivament.

S.R.