Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions al primer casal d'estiu per a la gent gran del CE La Gresca

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Esplai La Gresca organitza, del 25 de juny al 27 de juliol, un "casal d'estiu dirigit al col·lectiu que ha treballat tota la vida i ara es mereix viure la vida". Les inscripcions es poden realitzar fins al 22 de juny, omplint el formulari d'inscripció i fent el pagament per tal de validar la inscripció.
'A la flor de la vida' és un "casal d'estiu amb activitats culturals i d'entreteniment diàries on l'objectiu no és omplir el temps sinó gaudir del temps", segons indiquen els mateixos organitzadors. Les activitats tindran lloc en horari de matins, de 10 a 12.30 h, al Centre Cívic Mancomunitat, situat al carrer de Nostra Senyora dels Àngels, 15, de Ripollet.

Una excursió setmanal i diferents activitats diàries
Amb l'objectiu de fer "un estiu diferent, divertit i creatiu", La Gresca ha planificat cinc setmanes d'activitats, on cada dia es realitzarà una activitat diferent. Destaquen els dijous, que són els dies en què s'anirà d'excursió. Els llocs que es visitaran al llarg de les setmanes de casal són: el Parc Güell, l'Hospital de Sant Pau, Castelldefels, Vall de Núria i el Palau de la Música.

Quant a la resta de dies, els dilluns, "Fem poble", serviran per visitar l'entorn i conèixer més el municipi; als dimarts, "Fem exercici", es treballarà la salut corporal amb ioga, estiraments i piscina; els dimecres, amb "Cine i interpretació", hi haurà pel·lícules amb un debat o bé teatre. Finalment, els divendres aniran destinats a realitzar diversos tallers; com ara de cuina, pintura o jocs de taula.

El preu és de 35 € per persona les 5 setmanes, amb excursions incloses. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 691 36 75 o enviar un correu electrònic a esplai@lagresca.org.

M.F.

Fotografia: Taller, el mes de maig, al Centre Cívic Mancomunitat del CE La Gresca (font: CE La Gresca).