Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 8 de juny del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Hem començat l'Info parlant de com ha de ser l'edifici del nou equipament per a la gent gran de Ripollet i, també, dels serveis que podria acollir. Ho hem fet després que dijous, 7 de juny, es posessin aquests temes sobre la taula a l'Escola Pinetons dins el procés participatiu "Pensa en gran". Hem tingut a l'estudi un dels seus responsables, Genís Giner, i també hem parlat amb l'arquitecte Marc Obradó, responsable d'una de les xerrades del dijou passat.
Seguidament, ens ha acompanyat Rosa Moragas, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, per mirar amb lupa les plagues que es desperten al municipi amb primavera. I hem saludat, també, Agustí Carmona i Anna Montero de les Gitanes de Ripollet, perquè aquest dissabte, 9 de juny, se celebra una picada de gitanes a l'antiga plaça de l'ESBAR.

La segona hora del programa l'hem passat entre bambalines, perquè descobert els nous muntatges que es presenten a Ripollet en els pròxims dies: "Un passeig pel bosc", d'Amics del Teatre, les obres de fi de curs de "La Careta Teatre" i "La caja de la discordia", del taller de teatre de l'Escola d'Adults Jaume Tuset.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Genís Giner, Rosa Moragas, Marta Garcia, Agustí Carmona, Anna Montero, Xavi Caballé, Alba Cristina i Agustín Villar)