Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El divendres, 8 de juny, finalitza el termini per a optar a una barra durant la Festa Major 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 8 de juny, a les 21 h, finalitza el termini per a les entitats i associacions culturals, juvenils i esportives perquè puguin participar en el sorteig dels serveis de barra de la Festa Major 2018. La data del sorteig serà el 12 de juny a les 20 h, a la Sala d'actes del Centre Cultural.
El sorteig és un acte públic i hi pot assistir qualsevol persona i entitat que ho vulgui. Amb aquest sorteig, es pretén potenciar les diferents associacions i entitats culturals, juvenils i esportives del nostre municipi, fomentant les seves activitats pròpies, tot implicant-les activament en el desenvolupament de les festes.

Aquelles activitats directament organitzades per les entitats que incloguin el servei de bar no seran sortejades, ja que el servei de barra serà assumit directament per la mateixa entitat organitzadora.

Entre les condicions de participació, destacar que cal ser una entitat ciutadana i/o associació sense ànim de lucre, degudament registrada a l'Ajuntament de Ripollet, i que hagi realitzat activitats rellevants amb repercussió popular en els àmbits cultural, juvenil o esportiu a Ripollet durant l'any anterior a la Festa Major 2018.

Les entitats guanyadores del sorteig aportaran el mobiliari i la maquinària que calgui per dur a terme el servei de barra. A més, mantindran l'espai, les instal·lacions i la seva zona d'influència en bones condicions de neteja i salubritat. Caldrà també que retirin tot el mobiliari i maquinària instal·lats quan finalitzi el servei de barra i tindran a disposició del públic un llibret de suggeriments, entre altres coses.

Del 20 al 23 d'agost, les entitats que resultin adjudicatàries del servei de barra hauran d'abonar 150 euros en concepte de taxa d'adjudicació més 150 euros de fiança per la neteja, que seran retornats una vegada comprovades les condicions en què es lliura l'espai. L'Ajuntament facilitarà els serveis de contenidors d'escombraries i connexions elèctriques.

M.F.