Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La federació de sindicats autònoms FTC celebra aquest cap de setmana el seu 1er congrés a Ripollet

La Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya (FTC), entitat que aplega unes 40 organitzacions del Vallès i el Baix Llobregat, celebra aquest cap de setmana el seu primer congrés. La trobada tindrà lloc al Patronat Flor de Maig de Cerdanyola i la cloenda serà diumenge al Teatre Auditori de Ripollet. El congrés portarà a l’aprovació dels sindicalistes els nous estatuts i l’organigrama de funcionament intern, així com les conclusions dels 8 anys de la FTC i les línies de treball futures. La Federació de Treballadors de Catalunya funciona en règim assembleari i té representació a empreses com Aismalivar, Sintermetal i Trilla. El Col·lectiu Obrer Popular (COP) també forma part d’aquesta agrupació de sindicats independents.

Programa del congrés

Divendres i dissabte, Patronat Flor de Maig de Ripollet
Divendres dia 30 es constituirà la taula del Congrés i s’aprovarà el reglament intern. Dissabte dia 31 al matí es debatrà sobre els principis ideològics de la Federació, l’organització de la Federació. Ja per la tarda es presentaran els informes de les comissions de treball, les propostes del col·lectiu de jubilats i les propostes de futur.

Diumenge, Teatre Auditori de Ripollet
Diumenge 1 de febrer, a partir de les 11.00h, es presentaran les conclusions del Congrés i es farà la festa de comiat al Teatre Auditori de Ripollet.