Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest estiu l'entitat oferirà cursos de monitors i premonitors dirigits a la població en general. El termini per a inscriure's finalitza una setmana abans de l'inici de les classes en ambdos casos.
Un any més, l'Assemblea local de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada oferirà els cursos de Monitor/a i Premonitor/a en activitats de lleure a tots els seus voluntaris però també a la població en general. L'oferta formativa ja és un clàssic de l'entitat, que periòdicament organitza cursos i compta amb una àmplia trajectòria en el sector del lleure.

Curs de monitors i premonitors a l'estiu
El Curs de Monitors/es es durà a terme del 18 de juny al 27 de juliol en horari de matins a la seu de la Creu Roja Cerdanyola (Avda. Creu Roja, 25, Cerdanyola del Vallès). Paral·lelament, del 25 de juny al 5 de juliol, s'oferirà el Curs de Premonitors que estarà dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure. A diferència del Curs de Monitors, el del Premonitors no habilita l'entrada al món laboral però suposa un molt bon punt de partida i converteix a tots els alumnes en un gran suport pels equips de monitors i coordinació. Per a més informació poden trucar al telèfon: 93 691 61 61 o enviar un correu electrònic a marina.ruiz@creuroja.cat.

L'educació en el lleure com un sector estratègic i d'oportunitats
Els cursos de monitors i premonitors s'ofereixen sota el paraigua de Creu Roja Joventut que aposta per la formació en el sector de la infància i el jovent des d'una perspectiva transformadora de la realitat. Així, el lleure es presenta com un sector estratègic per a Creu Roja però també com un aparador d'oportunitats per totes les persones sense feina ateses en el marc dels projectes de Creu Roja. De fet, les persones a l'atur que vulguin inscriure's al curs de monitors/es tindran un petit descompte en la matrícula. Aquest curs permet treballar amb infants i joves a casals, cases de colònies, menjadors, transport escolar, etc. Tanmateix, és un títol demandat a esplais, caus i altres organitzacions infantils i juvenils.

M.F.