Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda del cap de setmana, 30 de gener a l'1 de febrer

Dissabte
Aquest dissabte es farà una nova sortida de les Trobades amb l’Art. En aquest cas al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Per poder assistir cal haver reservat plaça al Centre Cultural.
A les 10 de la nit, Amics del Teatre representa “Boeing, boeing”. El preu 6 euros.
I a les 11, hi ha ball amb música en directe al Centre Cultural, amb l’Associació Amics del Ball de Ripollet. 5 euros pels no socis i 3’5 pels socis.

Diumenge
Lliurament de premis del XIX Concurs de pessebres de Ripollet, amb l'actuació de la Societat Coral El Vallès. A les 12 del migdia a la Sala d'actes del Centre Cultural.

Exposicions
Al Centre Cultural es pot veure CulturArt. Es tracta d’una col·lectiva de 10 pintors d’aquesta agrupació terrassenca.
Fins finals de mes, la Biblioteca ens aproxima a la problemàtica de l’aigua amb la mostra “L’aigua dolça”. A la mateixa sala de lectura també es pot veure un recull de les darreres fotografies de Miquel Alba.
Continua oberta la col·lectiva de pintura i escultura de la Galeria d’Art Segle XXI. Hi trobareu obres de Felipe Alarcón Echenique, Jordi Alumà, Joan Marc Batlle, Lluís "Gálvez "El Borni" i Carmen G. Nicolás. A més, disposa de fons d’art. Aquest nou espai obre per les tardes i està situat al carrer Magallanes nº 4.
Finalment, encara sou encara a temps de visitar els pessebres de l’Agrupació de Pessebristes i els dibuixos i caricatures d’Aleix Saló al local Via fora!

Cursos
Continuen obertes les inscripcions pels cursos de socorrisme bàsic de la Creu Roja. El preu 170 euros. El títol obtingut és convalidable com a crèdits universitaris i és necessari per les persones que vulguin seguir el curs de socorrisme aquàtic que es farà a l’abril.

Farmàcies de guàrdia: divendres la Boquet, al carrer La Lluna 6, dissabte la Ferrer, a la rambla Sant Jordi 127 i diumenge la Palou, a Pau Casals 66-68.