Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Ripostock aquest diumenge, 10 de juny, després que s'hagués d'ajornar per la pluja

Imatge 1.
Imatge 1
La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) organitza, un cop més, la fira de comerç al carrer, Ripostock, aquest diumenge, 10 de juny, de 10 a 15 h a la plaça del Molí. La fira, que s'havia de celebrar el passat diumenge, 3 de juny, va ser ajornada per motius meteorològics.
Per segona vegada en aquest any 2018, els establiments associats a la UCR sortiran al carrer per oferir els seus productes i serveis a tota la ciutadania. Els establiments participants en aquesta edició són: Creacions Misi, Davínia Torres Fotografia, El rebost de l'Àngela, Sneakers Hope, Òptica Fàbrica, Las cositas de Sílvia, Llar d'infants Xiquilàndia, English Torras, Codelearn Ripollet, Mapfre Rambla Sant Esteve, MF Confecciones, Modes María Ruiz, Món Dolç, Nuthiling language School , Papereria Quatre, Perfumeria Mary, Ripollet al Dia, Sabateria Avanti, Sotastudi Estudi de disseny, Sunails, Terranova CNC 76, Restaurante Aíbaba, Panambitravel.com i Xuxes LaLola.

Cursa infantil solidària el dia de la fira
La Llar d'infants Xiquilàndia, en aquesta ocasió, organitzarà un petit circuit pels infants de Ripollet, amb l'objectiu de recaptar fons que aniran destinats íntegrament a l'ONG Save the children. A més de la cursa, que es farà a les 11.30 h, l'activitat infantil solidària inclourà una cursa de gatejar (a les 11 h), una cursa acompanyats dels pares o avis (a les 12 h), una cursa de bicicletes (a les 12.30 h) i una gimcana amb els pares (a les 13 h). Les inscripcions a la cursa infantil solidària es poden fer al llarg d'aquesta setmana a les tardes, de 17 a 17.30 h, al carrer dels Afores, 15-17.

3r Concurs del Parany a l'Aparador
La Unió de Comerciants de Ripollet ja té els 12 guanyadors del 3r Concurs del Parany a l'Aparador. El sorteig s'havia de fer en directe el passat diumenge, 3 de juny, durant el Ripostock, però l'acte es va haver de suspendre per la pluja. Finalment el sorteig es va celebrar el 4 de juny a les instal·lacions de la UCR i es va contactar amb els guanyadors, qui ja han començat a recollir els seus premis.

Enguany s'han editat més de 5.000 butlletes de participació, que s'han repartit entre els 41 establiments participants i totes les escoles d'educació infantil i primària de Ripollet.

M.F.