Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Ripollet el seu llibre "Dies que duraran anys"

Imatge 1.
Imatge 1
Avui, dilluns 8 de maig, a les 19.30 h, tindrà lloc a El Local (C/Monturiol, 32, Ripollet) la presentació del llibre Dies que duraran anys (Ara llibres), de Jordi Borràs.
És la segona vegada que l'autor gracienc presenta un llibre a la seu social del COP-Compromís per Ripollet. Anteriorment hi havia presentat la seva primera obra, Warcelona: una història de violència.

Es tracta d'un llibre de fotografies del mateix Jordi Borràs i altres fotògrafs, on les imatges van acompanyades de textos de reconeguts escriptors i escriptores. El llibre recull els fets esdevinguts el dia 1 d'octubre de 2017 i posteriors que "de ben segur esdevindran una fita en la memòria col·lectiva de diverses generacions de ciutadans d'aquest país".

L'autor:
Jordi Borràs és un fotoperiodista i il·lustrador freelance, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El Món, El Temps, Crític i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l'extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya. Ha publicat quatre llibres: Warcelona: Una història de violència, Plus Ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya, Desmuntant Societat Civil Catalana i La cara B. Una altra mirada al procés.