Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 25 de maig del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Avui, hem començat l'Info de Ripollet Ràdio parlant amb Joan Serrat, tècnic del Servei d'Empresa del Patronat Municipal d'Ocupació. Ens ha explicat què és l'economia social i solidària i en què consistirà la primera Jornada de Consum Responsable i Alimentació que acull Ripollet, en el marc del projecte intermunicipal "SSeguim Treballant".

També ens han visitat professionals del CAP Pinetons, la infermera Lurdes Solà i la doctora Imma Guillen, i la tècnica de Salut Pública de l'Ajuntament Tamara Navarro. Ho han fet per presentar-nos la cinquena caminada sense fum, que tindrà lloc demà, i per parlar, també, de com abandonar el consum de tabac.
Hem començat la segona hora del programa conversant amb membres de l'Anyada del 48 i, tot seguit, amb Núria Teruel, de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Ripollet. L'entitat portarà a terme, demà, la seva tradicional col·lecta anual.

Hem acabat el programa amb Helena Bea, membre de La Careta Teatre, una entitat que presenta diversos espectacles aquest cap de setmana, a la Festa del barri de Maragall. I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Joan Serrat, tècnic del Servei d'Empresa del PMO; Tamara Navarro, tècnica de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, i la infermera Lourdes Solà i la doctora Imma Guillen del CAP Palau; Lluís Miró, Dolores Revelles, Josep Petit, Just Pulido, Manel Clavè i Francesc Alegre, membres de l'Anyada del 1948; Núria Teruel, de l'AECC Ripollet; Helena Bea, membre de La Careta Teatre)