Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les millores als carrils bici de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Coincidint amb la commemoració de Dia contra la LGTBI-fòbia, celebrat el passat 17 de maig, han acabat les primeres tasques de manteniment dels carrils bici del municipi amb la instal·lació dels darrers separadors a l'avinguda de Maria Torras, pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí.
Ara feia uns deu anys que els carrils bici no es repintaven i també calia reposar els separadors malmesos i instal·lar-ne de nous. No comptar amb una bona senyalització o un bon pintat en aquests carrils pot suposar un perill pels ciclistes i vianants.

També ara, juntament amb la Policia Local, s'ha reordenat el traçat del carril bici a la carretera de Santiga, amb un canvi de carril que el fa més útil i pràctic.

Per últim, estan a punt de començar les obres dels carrils bici del Torrent Tortuguer i les obres de connexió amb Montcada, a través de l'avinguda del riu Ripoll. Aquestes dues obres han estat reivindicades per la ciutadania i el seu import és finançat al 50% per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.