Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

5a Caminada popular sense fum "Viu a sac, sense tabac!". Inscriu-te!

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 26 de maig, al matí, es realitzarà la 5a Caminada sense fum, amb motiu del dia Mundial contra el tabac, que se celebra arreu del món el 31 de maig. La caminada popular porta enguany el títol "Viu a sac, sense tabac!". Aquesta caminada està organitzada per l'Ajuntament, el Patronat Municipal d'Esports i els Centres d'Atenció Primària ICS de Ripollet. La inscripció és gratuïta i està oberta fins el dia 23 de maig, als CAPs de Ripollet, al Centre Cultural, al PAME, al Casal d'Avis, així com a la Regidoria de Serveis Socials i Salut Pública.
La caminada, que va néixer fa 5 anys com a activitat comunitària oberta a totes les edats i destinada a la lluita contra el tabaquisme, vol ser un referent de la promoció d'hàbits saludables, especialment pel que fa al foment d'espais lliures de fum, l'alimentació i l'activitat física.

Començarà a les 10 del matí i la sortida es farà des del Pavelló Joan Creus, continuant per la rambla dels Pinetons, avinguda de Maria Torras, Parc dels Pinetons, camí de la Serra, Mas Duran, Ctra Ripollet-Montcada, carrer de la Granja, avinguda del Riu Ripoll i amb arribada al Poliesportiu. El mateix dia de la caminada, a partir de les 9.30 h, es repartiran els dorsals als participants. Abans de la sortida i a mig camí es farà una activitat dirigida d'estiraments. A l'arribada a les pistes d'atletisme del PAME hi haurà activitats dirigides, sorteig de regals i lliurament de bosses commemoratives amb aigua i fruita. Es tracta d'una activitat per a tota la família i cal portar roba i calçat còmodes, barret o gorra, ulleres de sol i protecció solar.
R.H.