Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Garrido guanya el Concurs de cartells de Festa Major amb "Bismuth"

Imatge 1.
Imatge 1
Bismuth és el cartell guanyador del Concurs de cartells de Festa Major 2018. Aquest dimarts, 22 de maig, el regidor de Cultura, Oriol Mor, ha fet públic el resultat de la votació oberta a tota la ciutadania, al Centre Cultural. Bismouth ha rebut 611 vots, un 39% del total, mentre que els altres dos cartells finalistes, Triple S i Libèl·lula, n'han obtingut 524 (34%) i 411 (27%), respectivament.

1546 veïns i veïnes han triat el seu cartell preferit d'entre els tres cartells finalistes que participaven en la votació popular, els quals van ser proposats per la Comissió de la Festa Major, dels 26 cartells que es presentaven al concurs aquest any. 1070 persones van realitzar la seva votació de forma telemàtica, a través del web participa.ripollet.cat, mentre que, a l'urna ubicada al Centre Cultural, es van dipositar 476 vots, a més de 6 nuls i 6 en blanc.
Mireia Garrido, l'autora de Bismuth
L'autora de Bismuth és Mireia Garrido, de 15 anys, alumna de l'Institut Lluís Companys. Era l'única participant menor d'edat i, per això, va necessitar l'autorització dels seus pares per participar en el concurs. Garrido, que ja havia estat guanyadora d'altres certàmens, com el 7è Concurs Escolar del Saló del Còmic, s'ha mostrat contenta amb aquest reconeixement: "Em fa molta il·lusió, perquè a mi m'encanta dibuixar i m'agradaria dedicar-me a la il·lustració. Veure que el meu treball ha arribat a això em dóna ànims per seguir". En el seu cartell, s'ha inspirat en algunes de les activitats que es porten a terme durant la Festa Major de Ripollet i tenia clar que inclouria el pollet, "perquè representa el poble". Garrido ha rebut 600 € de premi.

S.R.