Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els locals d’assaig i els pisos per als joves estaran a punt aquest any

Segons el regidor de Joventut, Ferran Tornel, el conveni amb Kanyapollet, per a la gestió dels locals d'assaig, "és a punt de tancar-se" i "les obres dels pisos de lloguer per a joves estan molt avançades". Tornel i el tècnic de Joventut, Albert Obrero, van repassar en roda de premsa les principals actuacions previstes per a aquest any i els projectes realitzats al 2003, com ara, les activitats informatives i dinamitzadores a escoles i instituts, el servei dels punts d’informació, els convenis amb entitats i la inauguració de l’Espai Música Jove. Per al 2004, l’objectiu de la regidoria és activar el Pla de Joventut, com a eix vertebrador d’una política municipal que dona major importància als serveis i la participació del jovent.

Les principals novetats d'enguany seran les primeres Jornades de Rol de Ripollet, l'actualització dels concursos fotogràfics d’estiu, Artista Jove i l'adhesió a activitats interdepartamentals com ara la Festa Jove, el programa ‘Voluntaris per la llengua’ o l’Espai Jove de la Festa Major. A més, enguany també es donarà continuïtat als programes de l’Àrea de Joventut: els tallers extraescolars, el cicle “Teatre, Música i Dansa”, noves exposicions al Casal de Joves, campanyes preventives i un major suport als punts d’informació i els convenis amb les entitats juvenils.

El Pla Local de Joventut, una prioritat d’actuació del 2004
Concretar el Pla Local de Joventut de Ripollet, ampliar el marc de competències d'aquesta àrea, reforçar el treball transversal al patronat i a l’Ajuntament, ampliar el suport a iniciatives juvenils i cercar nous recursos són els objectius bàsics de la regidoria de Joventut per aquest any. Així ho va explicar el regidor de l’àrea, Ferran Tornel, durant la roda de premsa on va evaluar el treball fet durant l’any 2003 i va comentar les línies d’actuació d’enguany. L’esborrany del Pla Local de Joventut, pensat per ajudar a estructurar, coordinar, planificar, desenvolupar i avaluar les accions de les polítiques municipals de joventut, serà presentat properament a la coordinadora del Pla Nacional de Joventut de Catalunya, per tal de poder gaudir de subvenció per al seu desenvolupament.