Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena d'infants han participat en la descoberta dels parcs dels Mestres i de la Solidaritat

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous torna una nova jornada d''Explora el teu parc!', organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i que porten a terme els alumnes d'Integració Social i Educació Infantil de l'Institut Lluís Companys, amb el suport de la Casa Natura. Fins ara s'han dut a terme les sessions del 8 de maig, al parc dels Mestres, on van participar un total de 27 infants d'entre 4 i 11 anys, i la sessió del dimarts, dia 15, al parc de la Solidaritat, amb 12 participants d'entre 3 i 9 anys. La sessió d'aquest dijous, 17 de maig, serà al parc Oriol Martorell, just davant l'escola Ginesta, a les 16.30 h.
Fins ara, dues de les sessions programades han hagut d'anul·lar-se. Es tracta de la primera jornada, el 3 de maig, al parc de Carles Ferré, que es va suspendre pel mal temps, i la del dijous dia 10 al parc Norbert Fusté, que es va anul·lar per què hi havia convocada una vaga d'estudiants.

Totes les sessions són obertes a tota la ciutadania i tenen com a objectiu conèixer a través del joc els parcs de la ciutat i aprendre conceptes relacionats amb el medi natural i la història local.

L'activitat consisteix en una gimcana autoguiada a realitzar en diferents parcs del municipi, els dimarts i dijous del mes de maig, de 16.30 a 18 h. Els parcs que s'exploraran fins a final de maig són l'Oriol Martorell (17 de maig), Dolores Ibárruri (22 de maig) i del riu Ripoll (24 de maig).

R.H.