Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Jugatecambientals dels parcs dels Pinetons i de Massot acullen el Bioblitz Metropolità

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim 20 de maig tindrà lloc el 1r Bioblitz Metropolità a les Jugatecambientals del parc dels Pinetons i de Massot. Es tracta de la primera activitat simultània a totes les Jugatecambientals i que permetrà avançar en el coneixement de la biodiversitat dels parcs i les platges metropolitanes. La Jugatecambiental del parc dels Pinetons, on es farà una sessió d'anellament d'ocells, i la del parc de Massot tindran lloc a partir de les 11.30 h, com la resta de diumenges des que es va iniciar aquesta activitat el passat mes de febrer. 
Bioblitz Metropolità, ciència ciutadana
L'AMB Parcs, organitzadora d'aquesta activitat, demana que les dades obtingudes durant la jornada de recerca es pugin a les plataformes "ocells del jardí" i "ornitho" (en cas que no siguin ocells) de l'ICO, per tal que quedin recollides en el visor de fauna.

L'AMB Parcs també recorda que a la plataforma "ocells del jardí", quan es crea l'usuari, si encara no s'ha fet, s'ha de donar d'alta el parc o la platja, i quan es demani el nom del jardí, s'ha de posar: "Parc_nom del parc". En canvi, a "Ornitho", l'usuari s'haurà de donar d'alta de manera particular, ja que no contempla aquesta possibilitat.

M.F.