Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Ripollet participa a la "Supernit" del Super3

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 25 de maig, entre les 20 i les 21 h, més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals de tot Catalunya oferiran conjuntament la "Supernit", una activitat multitudinària de foment de la lectura, organitzada pel Super3 i pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de promoure la lectura entre el públic infantil.
La "Supernit" de les biblioteques arreu de Catalunya
Es tracta d'una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll a sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

La "Supernit" és el final d'una de les històries creades pel Super3 i que, des finals d'abril, s'ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l'aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3.

El final de l'aventura arribarà el 25 maig, quan els nens i nenes de Ripollet convocats a la "Supernit" hauran d'anar a la biblioteca municipal per a resoldre els enigmes i ajudar les heroïnes a escapar.

Es recomana inscripció prèvia
L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat. Per això es recomana inscriure's prèviament a la Biblioteca de Ripollet. No cal portar-hi res, només enginy per resoldre els dos últims enigmes que han d'alliberar la Nenúfar i la Matoll.

Videojoc "Supernit a les biblioteques"
A més de la trama de la família del Super3, protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll i que es pot veure al canal Super3, també s'ha creat expressament un videojoc titulat "Supernit a les biblioteques", per completar un projecte transmèdia de foment de la lectura entre els nens i nenes. Aquest videojoc, estrenat el 4 de maig, ha tingut molt bona acollida entre els súpers, amb una mitjana diària de 1.000 usuaris únics.

Amb el videojoc "Supernit a les biblioteques", els súpers poden jugar, des del web del Super3, amb la Nenúfar i la Matoll i moure's per una biblioteca per aconseguir un dels quatre números que obre el cadenat, tot agafant llibres virtuals i evitant obstacles.

Després de la celebració de la "Supernit a les biblioteques", els súpers podran introduir una clau secreta, que se'ls haurà dit a les biblioteques, per poder jugar, en mode prèmium, amb el joc, on tots els llibres donen més punts.

M.F.