Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Ripollet som riu': passat, present i futur del Ripoll

Imatge 1.
Imatge 1
En el marc de la celebració del 'Ripollet Cultiva't' que s'havia de celebrar diumenge, 6 de maig, però que es va haver de suspendre pel mal temps, la Regidoria de Medi Ambient i l'Escola de l'Aigua, que actualment gestiona la Casa Natura, han elaborat l'exposició 'Ripollet som riu'. A la mostra també ha col·laborat altres departaments municipals com ara el CIP Molí d'en Rata o l'arxiu municipal, així com entitats i empreses locals, com ara Jardinet o Faumed. La mostra recull el passat, present i futur de l'entorn fluvial del nostre municipi. La intenció de la Regidoria de Medi Ambient és que aviat es pugui obrir al públic.
Taller d'esqueixos
D'altra banda, de les activitats programades pel passat diumenge, que no es van poder dur a terme, Medi Ambient té intenció de reprogramar el "Taller d'esqueixos i hormones d'arrelament naturals" pel pròxim mes de juny. El taller, a càrrec de la cooperativa Jardinet, consisteix en aprendre a fer esqueixos i conèixer diferents substàncies i preparacions naturals per afavorir l'arrelament d'estaques i esqueixos.

Foto 1: Ramiro Moldes, regidor de Medi Ambient i Rosa Moragas, tècnica de la Regidoria, el passat dilluns, 7 de maig, a les portes de l'Ajuntament. A la foto 2 els acompanya Marta García, també tècnica de Medi Ambient.

R.H.