Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els instituts de Ripollet promocionaran la programació d'espectacles de l'Associació d'Espectadors

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha tancat convenis de col·laboració amb els instituts de Ripollet i amb l'Escola de Música de Ripollet, per tal de promocionar la programació professional d'espectacles entre els seus alumnes.
L'acord significa que els instituts Can Mas, Lluís Companys i Palau Ausit, el Col·legi Sant Gabriel, l'Escola Fedac i l'Escola de Música de Ripollet promocionaran entre els seus alumnes els diferents espectacles de la programació. Tots els estudiants de secundària de Ripollet tindran entrades a un preu especial (5 € per als espectacles de teatre, música i dansa i 3 € per a la programació d'Òpera i Dansa en directe). Per accedir a aquestes entrades, cal reservar-les trucant al telèfon de l'Associació i recollir-les a taquilla, tot identificant-se com a alumne de l'institut corresponent.

L'objectiu és que els estudiants locals coneguin millor la tasca de l'Associació d'Espectadors i la seva programació i que el professorat pugui aprofitar algunes de les propostes artístiques per treballar-les a les aules, bé pel seu interès literari o bé pel seu interès social.

Aquesta col·laboració s'incrementarà en la pròxima temporada, quan l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell celebri el seu 25è aniversari, amb propostes artístiques en els propis instituts.

M.F.

Font de les fotografies: Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.