Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre

Imatge 1.
Imatge 1
La "Mostra bianual de Tallers de l'Associació i 40è aniversari del CFA Jaume Tuset" ha quedat inaugurada aquest dilluns, 7 de maig, al Centre Cultural. L'exposició presenta els treballs que els alumnes dels taller d'art de l'Associació Cultural del centre (ceràmica, pintura, punt de creu i fotografia i vídeo digital) han realitzat durant el curs. Aprofitant l'efemèride del 40è aniversari del centre, la mostra també compta amb uns plafons informatius i fotografies il·lustratives de la seva història.

L'acte d'inauguració ha estat introduït per Paqui Dorado, tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet, qui ha destacat el mode de funcionament del CFA Jaume Tuset: "El seu sistema de treball col·laboratiu és tot un referent". Juanjo Puertas, president de l'Associació Cultural, ha agraït l'obsequi que la tallerista de punt de creu Miracles Alba ha entregat a l'escola. Es tracta d'un quadre de punt de creu commemoratiu del 40è aniversari en l'elaboració del qual han participat els alumnes del taller.

La directora de l'Escola d'Adults, Montse Fisas, durant la seva intervenció, ha volgut agraïr la tasca de totes les persones que imparteixen els tallers i la seva implicació en el projecte. Fisas ha cedit la paraula a "dos referents": Maria José Brianso i Montse Castellví, dues de les fundadores del centre i responsables de l'elaboració dels plafons informatius que s'exposen a la mostra. Castellví ha destacat la importància dels tallers, ja presents des dels inicis, i la participació com a tret essencial del projecte. Brianso, per la seva banda, ha lloat la tasca dels talleristes: "Després de 40 anys, hem estat capaços de mantenir la participació i el mèrit està en les persones voluntàries que ho fan possible".
Nou logotip del CFA Jaume Tuset
L'acte d'inauguració ha servit per presentar el nou logotip del CFA Jaume Tuset, el qual s'ha triat entre els divuit dissenys que es van presentar al concurs convocat pel centre. Un jurat format per cinc persones (dues persones de l'Associació Cultural, dues de l'Escola i un tècnic de l'Ajuntament) ha estat l'encarregat de prendre la decisió basant-se tant en criteris tècnics i artístics, buscant una imatge que resumís l'essència de l'Escola.

El logotip guanyador és obra de Jose Puente, el qual ha rebut un diploma en mans d'una de les membres del jurat i un premi valorat en 200 €. El segon premi, 100 €, ha estat pel logotip dissenyat per Nico Gámez.